CÂND APARE FIUL ?
🟧
Oare Dumnezeu a fost vre-o dată fără Cuvânt sau fără înțelepciune ( chiar dacă să primim filozofia din pilde) sau fara chip?
Despre Isus e scris așa:
✝️1Pe. 1:20: "El a👉 fost cunoscut mai 👉înainte de întemeierea lumii, şi a fost 👉arătat la sfîrşitul vremurilor pentru voi,"
Lucrarea Lui și tot ce era de /făcut - înfierea Lui a fost de la întemeierea lumii. Și apariție Lui legitim ca FIU - are loc la nașterea lui pe pământ!
Lu. 1:35: "Îngerul i-a răspuns: „Spiritul Sfânt va veni şi va lucra în tine! Prin acţiunea Celui Foarte Înalt, tu vei naşte Sfântul care se va numi Fiul lui Dumnezeu."
Și mai ales cum e scris:
✝️Ev. 1:6-7: "Apoi, când Îl aduce❗️ în lume pe Primul-născut (din El), spune: „Să I se închine ❗️toţi îngerii lui Dumnezeu!”
Ca aducerea FIULUI CA PRIM NĂSCUT ARE LOC DUPĂ CREAȚIA ÎNGERILOR, CARE TREBUIAU SĂ SE ÎNCHINE PRIMULUI NĂSCUT!
Mai este un verset:
✝️Rev. 13:8: "Şi s-a întâmplat aşa pentru ca să i se închine toţi acei locuitori ai pământului ale căror nume nu sunt scrise în Cartea Vieţii pe care o deţine Mielul ce fusese înjunghiat – de la crearea lumii."
El nu numai că e Fiu dar și miel încă până la crearea lumii
De aceea în necredința d-stra să înțelegeți așa teme e pur și simplu IMPOSIBIL..
Iată și așa verset:
✝️Ev. 9:16-17: "Existenţa unui testament vorbeşte despre cineva care urmează să moară. Dacă el încă mai trăieşte, testamentul nu este util, pentru că lucrurile scrise în el se aplică numai din momentul morţii celui care l-a făcut."
Cine face testament cu noi?
DUMNEZEU! Când poate avea vigoare sau intră în putere ?
DUPĂ MOARTEA CELUI CE L-A FĂCUT!
Dar cine moare? ISUS! CINE E ISUS? ACEL DUMNEZEU CARE ÎMI DĂ TESTAMENTUL ȘI MĂ IUBEȘTE!
Deci cum moartea mea pentru d-stra arată că și tata meu vă iubește? Așa și nu am înțeles ? Dacă Isus nu e însuși Dumnezeu În.3:16 nu are sens și încă cu așa cuvinte - atât de mult a iubit...
Cu ce? Că un cuvânt, o înțelepciune , i creatură moare pentru altă creatură și asta arata dragostea creatorului?
E o utopie eretică ce e gândită de arieni prin secolul 4 și continuată și răspândită de martori din secolul 18...