🟧🔺RĂSPUNSUL ESTE, doar că trebue de crezut și de primit adevărul că este o lume a duhului ce noi nu o vedem, dar ea există și e cu mult mai puternică și intelegentă ca lumea materială!

Dacă fiecare din noi, ar fi credincios și ar înțelege că nu au venit extratereștri la lucru - dar au ajutat acei care aveau legătură cu duhurile și puteau face orice ( dar erau și limite )

Iată un caz din Biblie:
📜✝ Moise și Aaron s-au dus la Faraon și au făcut cum poruncise Domnul. Aaron și-a aruncat toiagul înaintea lui Faraon și înaintea slujitorilor lui, și toiagul s-a prefăcut într-un șarpe. Dar Faraon a chemat pe niște înţelepţi și pe niște👉🏻 vrăjitori, și vrăjitorii Egiptului 👉🏻au făcut și ei la fel prin vrăjitoriile lor. Toţi și-au aruncat toiegele și s-au prefăcut în șerpi. Dar toiagul lui Aaron a înghiţit toiegele lor. (Exod7:10-12)

Deci dacă Moisei și Aaron făceau din toiag - șarpe ,și asta ei făceau cu ajutorul Domnului ; pentru vrăjitorii lui faraon asta nu era problemă au făcut-o și ei..

Dacă veți citi toată istoria, vor mai fi multe minuni; dar la un moment dat vrăjitorii vor spune că au limite în vrăjitoriile lor - ce arată că Domnul Dumnezeu stăpânește peste ei !

Acum să ne gândim puțin - dacă din lemn ei puteau face șarpe și au mai făcut multe minuni ca și Moise - să transporte și să pregătească un bloc la fiecare minut pentru ei nu era problemă!

De acea dacă sunteți om credincios - ÎNCEPEȚI A CITI BIBLIA ȘI A CREDE ÎN ISUS. Lăsați povetile cu extratereștrii și primiți adevărul că în juru nostru sunt îngeri buni și răi care pot transporta și șlefui blocuri de tone la fiecare secundă!

Isus a murit și a înviat ca noi să ajungem într-o lume unde minunea cu piramida e floare la ureche... Acolo e așa de interesant că nici nu te-ai gândit la așa ceva :

📜✝Dar, după cum este scris: „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” (1 Cor.2:9)

📜✝Cunosc un om în Hristos care, acum paisprezece ani, a fost răpit până în al treilea cer (dacă a fost în trup, nu știu, dacă a fost fără trup, nu știu — Dumnezeu știe). Și știu că omul acesta (dacă a fost în trup sau fără trup, nu știu — Dumnezeu știe) a fost răpit în rai și a auzit cuvinte care nu se pot spune și pe care nu-i este îngăduit unui om să le rostească. (2 Cor.12:2-4)

Отредактировано Igor (2025-01-30 11:12:06)