Călătorii în iad și rai! Ai văzut iadul și raiul ?
⁉️𝐍𝐮 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐞 𝐢̂𝐧 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐚𝐬̦𝐚 𝐝𝐞 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐦𝐚̆𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐬̦𝐚 𝐭𝐢𝐩?
✝️📜 Pe lângă toate acestea, între noi și între voi este o prăpastie mare, așa ca cei ce ar vrea să treacă de aici la voi sau de acolo la noi să nu poată.’ Bogatul a zis: ‘Rogu-te dar, părinte Avraame, să trimiţi pe Lazăr în casa tatălui meu, căci am cinci fraţi, și să le adeverească aceste lucruri, ca să nu vină și ei în acest loc de chin.’ Avraam a răspuns: ‘Au pe📍 Moise și pe proroci; să 📍asculte de ei.’ ‘Nu, părinte Avraame’, a zis el, ‘ci, dacă se va duce la ei cineva din morţi, se vor pocăi.’ Și Avraam i-a răspuns: ‘𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 📍𝐧𝐮 𝐚𝐬𝐜𝐮𝐥𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐌𝐨𝐢𝐬𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐫𝐨𝐜𝐢, 𝐧𝐮 📍𝐯𝐨𝐫 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐜𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐚𝐫 𝐢̂𝐧𝐯𝐢𝐚 𝐜𝐢𝐧𝐞𝐯𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐨𝐫𝐭̧𝐢.’” (Luca16:26-31)
de ce oare Avraam nu a permis nici o mărturie la cei vii? dar acum în ultimul timp sunt foarte multe?
⁉️Și despre rai:
✝️📜 Cunosc un om în Hristos care, acum paisprezece ani, a fost răpit până în al treilea cer (dacă a fost în trup, nu știu, dacă a fost fără trup, nu știu — Dumnezeu știe). Și știu că omul acesta (dacă a fost în trup sau fără trup, nu știu — Dumnezeu știe) a fost răpit în rai și 𝐚 𝐚𝐮𝐳𝐢𝐭 𝐜𝐮𝐯𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 📍𝐧𝐮 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐬𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮-𝐢 📍𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐠𝐚̆𝐝𝐮𝐢𝐭 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐨𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐥𝐞 𝐫𝐨𝐬𝐭𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆. (2 Cor.12:2-4)
⁉️observați și la tema raiului ? -- a auzit cuvinte care nu se pot spune și pe care nu-i este îngăduit unui om să le rostească.
Dar de ce acum în ultimul timp toți văd porțile raiului - vorbesc cu Isus și cu Petru și au dreptul să rostească?
Poate deoarece cineva dorește ca credința npastră să fie bazată nu pe cuvântul Domnului ?
✝️📜 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚̆ 𝐮𝐦𝐛𝐥𝐚̆𝐦📍 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̧𝐚̆, 𝐧𝐮📍 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞. (2 Cor.5:7)
Căci credința vine de la Cuvânt nu de la vedenii:
✝️📜 Astfel, 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̧𝐚 📍𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐢̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐚𝐮𝐳𝐢𝐫𝐢𝐢, 𝐢𝐚𝐫 𝐚𝐮𝐳𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 📍𝐂𝐮𝐯𝐚̂𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐥𝐮𝐢 𝐇𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬. (Rom.10:17)
A ajutat oare pe poporul evreu minunile văzute în Egipt și pustie să devină mai credincioși? Nu... Au murit în pustie datorită necredinței..
Domnul să vă ajute să trăiți prin credință și să arătați la alții că Avraam pe nimeni nu trimite iar Pavel a primit interzicere de a spune cum e acolo!
Eu nu sunt contra cum Domnul să lucreze . El poate să o facă cum dorește - dar are reguli. Când se întâmplă ceva ieșit din comun și asta e foarte rar e clar - dar când călătoriile în rai și iad au umplut lumea creștină - înțeleg că cineva depune mare efort să depărteze lumea de la credință și adevăr..
Doar e cunoscut că cei ce cheamă morții și pupă oase au o amăgeală și pe ea se bazează și până azi că doar la ei și pentru ei coboară focul haric..
Nu e problemă că se închină la icoane, pupă oase, cred în oase și în morți - principalul că au focul/
Așa și în aceste cazuri. Domnul tot a spus în Biblie și în loc ca omul să spună - CRED DOAMNE ÎN CUVÂNTUL TĂU =începe a povesti viziuni...
Câteva întrebări la temă:
1. De ce Isus după înviere nu apărea primul în fața ucenicilor - dar trimitea îngerii?
2. De ce la cei doi în Emaus erau închiși ochii ca să nu-l cunoască pe Isus?
3. De ce Toma timp de o săptămână a fost așteptat de Isus și nu aprimit nici o viziune ?