⭕️𝐒𝐥𝐚𝐯𝐚̆ 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐒𝐔𝐒 - 𝐄𝐥 𝐞 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥 𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐳𝐞𝐮 - 𝐀𝐥𝐟𝐚 𝐬̦𝐢 𝐎𝐦𝐞𝐠𝐚, - 𝐂𝐞𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐚̂𝐢 𝐬̦𝐢 𝐂𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐮𝐫𝐦𝐚̆.
✝️📜📍Iată că El vine pe nori. Și orice ochi Îl va vedea; și cei ce L-au străpuns. Și toate seminţiile pământului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin. 8 „Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul”, zice 📍Domnul Dumnezeu, Cel ce este, Cel ce era și Cel ce vine, Cel 📍Atotputernic.
10 În ziua Domnului eram în Duhul. Și am auzit înapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trâmbiţe, 11 care zicea: „Eu sunt 📍Alfa și Omega, Cel dintâi și Cel de pe urmă. Ce vezi scrie într-o carte și trimite-o celor șapte Biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia și Laodiceea.” 12 M-am întors să văd glasul care-mi vorbea. Și când m-am întors, am văzut șapte sfeșnice de aur. 13 Și în mijlocul celor șapte sfeșnice, pe cineva care semăna cu Fiul omului, îmbrăcat cu o haină lungă până la picioare și încins la piept cu un brâu de aur. 7 Când L-am văzut, 📍am căzut la picioarele 📍Lui ca mort. El Și-a pus mâna dreaptă peste mine și a zis: „Nu te teme! Eu sunt Cel dintâi și Cel de pe urmă, 18 Cel viu. Am fost mort, și iată că sunt viu în vecii vecilor. Eu ţin cheile morţii și ale Locuinţei morţilor. (Apoc.1:7-18)
Isus nu a făcut ce va face îngerul !!! Nu va ridica pe Ioan!!! Dar el A CĂZUT LA PICIOARELE LUI !!!!
Slavă Domnului ISUS!!
✝️📜📍 𝐂𝐢 𝐬𝐟𝐢𝐧𝐭̧𝐢𝐭̧𝐢📍 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐩𝐞 📍𝐇𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬 𝐜𝐚 📍𝐃𝐨𝐦𝐧.” ( IEHOVA) ..... (1 Pet.3:15)
✝️📜📍𝐜𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐭̧𝐢📍 𝐢̂𝐧 𝐡𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧📍 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐢𝐧𝐭̧𝐚 📍𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬̦𝐢 𝐌𝐚̂𝐧𝐭𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮📍 𝐈𝐬𝐮𝐬 𝐇𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬. A Lui să fie slava acum și în ziua veșniciei. Amin. (2 Pet.3:18)
✝️📜📍 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚 📍𝐍𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐈𝐬𝐮𝐬 𝐇𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬 𝐬𝐚̆📍 𝐟𝐢𝐞 📍𝐩𝐫𝐨𝐬𝐥𝐚̆𝐯𝐢𝐭📍 𝐢̂𝐧 𝐯𝐨𝐢 și voi, în El, potrivit cu harul Dumnezeului nostru și al Domnului Isus Hristos. (2 Tes.1:12)
....𝐀 𝐋𝐮𝐢 (ISUS HRISTOS!) 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐞 𝐬𝐥𝐚𝐯𝐚 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐯𝐞𝐬̦𝐧𝐢𝐜𝐢𝐞𝐢. 𝐀𝐦𝐢𝐧. (𝟐 𝐏𝐞𝐭.𝟑:𝟏𝟖)