UTOPIE COMUNISTĂ! Pământ veșnic ?

Când veți mai citi scriptura să atrageți atenție la texte în veac, veșnic și pentru totdeauna... Veți observa că multe din cele pentru totdeauna sau veșnice - sunt pentru un timp ..
De exemplu :
📜📍Ge.17:13 Va trebui tăiat împrejur atît robul născut în casă cît şi cel cumpărat cu bani; şi astfel legămîntul Meu să fie întărit în carnea voastră ca un legămînt 📍vecinic.
📜📍Ex.12:14 Şi pomenirea acestei zile s`o păstraţi, şi s`o prăznuiţi printr`o sărbătoare în cinstea Domnului; s`o prăznuiţi ca o lege 📍vecinică pentru urmaşii voştri.
📜📍Ex.29:9 Să încingi pe Aaron şi pe fiii lui cu un brîu, şi să pui scufiile pe capetele fiilor lui Aaron. Preoţia va fi a lor printr`o lege 📍vecinică. Astfel să închini pe Aaron şi pe fiii lui în slujba Mea.
Deci sunt multe versete la temă dar cred că nu veți spune că circumcizia, sărbătoarea paștelui și preoția sunt VEȘNICE????
Se are în vedere pe veacuri..
Și da - pământul va fi moștenit de credinciși dar unul nou. Căci cel vechi nici nu ne va veni în minte
📜📍 ,,Căci iată, Eu fac ceruri noi şi un pămînt nou; aşa că nimeni nu-şi va mai aduce 📍aminte de lucrurile trecute, şi nimănui nu -i vor mai veni în📍 minte. (Isaia 65:17)
Iar tuturor credincioșilor și celor fericiți le este scris:
📜📍 Bucuraţi-vă şi veseliţi-vă, pentrucă răsplata voastră este mare în 📍ceruri; căci tot aşa au prigonit📍 pe proorocii, cari au fost înainte de voi. (Matei 5:12)
Oare doriți să spuneți că doar cei 144000 sunt prigoniți? Să fim serioși...
Și avem așa verset unde nici nu este cuvântul pământ dar concluzia se cere - el se vede și e vremelnic:
📜📍 Pentrucă noi nu ne uităm la lucrurile cari se văd, ci la cele ce nu se văd; căci lucrurile cari se📍 văd, sînt 📍trecătoare, pe cînd cele ce nu se văd, sînt vecinice. (2 Corinteni 4:18)
haideți să fim serioși - veșnic să lucrezi cu sapa , să faci salată și să umbli la grădina zoologică e ....
pentru mine mai bine pier și nu apar la așa colhoz...
Iată așa ceva mă atrage:
📜📍Dar, după cum este scris: ,,Lucruri, pe cari ochiul📍 nu le -a văzut, urechea 📍nu le -a auzit, şi la inima 📍omului nu s`au suit, aşa sînt lucrurile, pe cari le -a pregătit Dumnezeu pentru cei ce -L iubesc.`` (1 Corinteni 2:9)
📜📍 Cunosc un om în Hristos, care, acum patrusprezece ani, a fost răpit pînă în al treilea 📍cer (dacă a fost în trup nu ştiu; dacă a fost fără trup, nu ştiu: Dumnezeu ştie). 3 Şi ştiu că omul acesta (dacă a fost în trup sau fără trup, nu ştiu: Dumnezeu ştie), 4 a fost răpit în📍 rai, şi a auzit cuvinte, cari nu se pot spune, şi pe cari nu -i este îngăduit unui om să le rostească. (2 Corinteni 12:2-4)
Dar veșnic să prietenesc cu sapa și să mă joc cu animalele e utopie comunistă ...