Dragostea lui Isus!
🛑🔴❤️Când ești om al vechiului testament sau ești eretic ca martorii lui neIehova vezi doar porunca să iubești pe Dumnezeu!
❤️DAR DACĂ EȘTI CREȘTIN ATUNCI IN CENTRU PUI PE ISUS!!❤️
✝️Ioan 14:15: "Dacă Mă ❤️iubiţi, veţi păzi poruncile Mele."
✝️Ioan 14:21: "Cine are poruncile Mele și le păzește, acela Mă❤️ iubește și cine Mă iubește va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi și Mă voi arăta lui.”"
✝️Ioan 15:9: "Cum M-a iubit pe Mine Tatăl, așa v-am ❤️iubit și Eu pe voi. Rămâneţi în dragostea❤️ Mea."
✝️Ioan 15:12: "Aceasta este porunca Mea: Să vă ❤️iubiţi unii pe alţii cum v-am iubit ❤️Eu."
✝️Ioan 21:15: "După ce au prânzit, Isus a zis lui Simon Petru: „Simone, fiul lui Iona, Mă ❤️iubești tu mai mult decât aceștia?” „Da, Doamne”, I-a răspuns Petru, „știi că Te❤️ iubesc.” Isus i-a zis: „Paște mielușeii Mei.”"
✝️1 Cor. 16:22: "Dacă nu iubește❤️⁉️ cineva pe Domnul nostru Isus Hristos, să fie anatema! „Maranata!” (Domnul nostru vine!)"
✝️2 Cor. 5:14: "Căci dragostea ❤️lui Hristos ne strânge, fiindcă socotim că, dacă Unul singur a murit pentru toţi, toţi deci au murit."
✝️Gal. 2:20: "Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viaţa pe care o trăiesc acum în trup o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a❤️ iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine."
✝️Efes. 3:19: "și să cunoașteţi dragostea❤️ lui Hristos, care întrece orice cunoștinţă, ca să ajungeţi plini de toată plinătatea lui Dumnezeu."
✝️Efes. 5:25: "Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit❤️ și Hristos Biserica și S-a dat pe Sine pentru ea,"
✝️Efes. 6:24: "Harul să fie cu toţi cei ce iubesc❤️ pe Domnul nostru Isus Hristos în curăţie. Amin."
✝️1 Ioan 3:16: "Noi am cunoscut dragostea ❤️Lui prin aceea că El Și-a dat viaţa pentru noi; și noi deci trebuie să ne dăm ❤️viaţa pentru fraţi."
🔴🟠🔵SLAVĂ DOMNULUI ISUS!
✝️2 Pet. 3:18: "ci creșteţi în harul și în cunoștinţa Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos. A❗ Lui să fie slava acum și în ziua veșniciei. Amin."
Domnul să vă deschidă ochii să înțelegeți cine ESTE ISUS ȘI CÂT DE TARE TREBUE SĂ-L IUBIȚI ȘI SĂ TRĂIȚI PENTRU EL!
✝️Rom. 14:8-9: "Căci, dacă trăim, pentru Domnul trăim și, dacă murim, pentru Domnul murim. Deci, fie că trăim, fie că murim, noi suntem ai Domnului. Căci ❗Hristos pentru aceasta a murit și a înviat, ca să aibă ❗stăpânire și peste cei ❗morţi, și peste cei ❗vii."