🟨Franța și olimpiada
Ei sunt blestemați și noi interacționăm cu oamenii în toată ziua..
Cu oameni care s-au despărțit de familie , care umblă cu beția și curvitul.
Și de ce cei ce au dansat pe scenă sunt mai răi?
Dar politicienii care fură un popor întreg?
Dar medicina care a omorât milioane, dar războiul care merge și se ucid copii și se violează femei?
WoW ce au observat creștinii ca niște blestemați au dansat și ei gură cască sau uitat la dansul și destrăbălarea lor și o răspândesc pe rețele și asta văd și copii lor..
Ați găsit o ocupație " bună" ..
Prostiile acestea era încă pe timpul lui Pavel
26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i -a lăsat în voia unor patimi scîrboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într`una care este împotriva firii; 27 tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s`au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvîrşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scîrboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. (Romani 1:26,27)
Paradoxul e că mulți creștini au i chemare să fie sare si lumina la vecini și la lucru dar nu o fac .. ei au chemări mai mari - să schimbe Franța.. 🤔😮😄
👉✝️1Co. 5:12-13: "În adevăr, ce am eu 👉să judec pe cei de afară👈?⁉️ Nu este datoria voastră să judecaţi pe cei dinăuntru?👉🛑 Cît despre cei de afară, îi judecă Dumnezeu. 👈🔥Daţi afară dar din mijlocul vostru pe răul acela."
Olimpiada
Ce face lumea de azi era și pe timpurile lui Pavel ( Romani 1) Doar că nu era internet să afli toată lumea.. Ce se făcea la palatele regale - era de neconceput... Dar Pavel scrie:
12 În adevăr, ce am eu să judec pe cei de afară? Nu este datoria voastră să judecaţi pe cei dinăuntru?
13 Cât despre cei de afară, îi judecă Dumnezeu. Daţi afară dar din mijlocul vostru pe răul acela. (1 Cor.5:12,13)
Și deoarece creștinii stau cu ochii pe televizor și olimpiadă au despre ce vorbi ...
Pe când Duhul spune că face așa lucrare:
7 Totuși vă spun adevărul: Vă este de folos să Mă duc, căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi, dar, dacă Mă duc, vi-L voi trimite.
8 Și când va veni El, va dovedi lumea vinovată în ce privește păcatul, neprihănirea și judecata.
9 În ce privește păcatul, fiindcă ei nu cred în Mine;
(Ioan16:7-9)
oamenii așa se comportă căci nu CRED ÎN ISUS!
Și de ce creștinii așa au început să se ocupe de păcatele celor de la olimpiadă - nu prea înțeleg...
Faptul că musulmanii au invadat Europa, că sunt așa de multe locuri de dezmăț și curvie, beție și că mai mult de jumate de familii trăesc în divorț - nu e prea mare problemă .. Dar iată că cineva la olimiadă a arătat că e cu diavolul - asta trebue răspândit între creștini și ca toți să- i vadă ..
interesant cum prin creștini și-a făcut diavolul reclamă. Căci cine a făcut cel mai mult repost la toată porcăria? Creștinii ... Și pentru ce? Să arăte la alți creștini cum alții păcătuesc..
Și asta e noutate? Nu Pavel spune încă pe timpurile sale;
12 Căci e rușine numai să spunem ce fac ei în ascuns.
(Efes.5:12)
Dar poate nu e chiar așa?
https://www.facebook.com/reel/1577370973124330
https://eresitora.com/
Отредактировано Igor (2024-11-05 14:24:43)