UNDE VOM FI ? ÎN CER SAU PE PĂMÂNTUL ACESTA?
🟨 ✝️„Ferice de cei săraci în duh, căci a lor este Împărăţia 🅿️cerurilor! (Mat.5:3)
👉🏻⁉️NUMAI O GRUPĂ DE OAMENI POATE FI SĂRACĂ ÎN DUH???
🟨 ✝️Ferice de cei prigoniţi din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăţia🅿️ cerurilor! (Mat.5:10)
👉🏻⁉️nUMAI O GRUPĂ DE OAMENI ESTE PRIGONITĂ???
🟨 ✝️Ferice va fi de voi când, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni și vor spune tot felul de lucruri rele și neadevărate împotriva voastră! Bucuraţi-vă și veseliţi-vă, pentru că răsplata voastră este mare în 🅿️ceruri; căci tot așa au prigonit pe prorocii care au fost înainte de voi. (Mat.5:11,12)
👉🏻⁉️nUMAI O GRUPĂ DE OAMENI POATE FI OCĂRÂTĂ?
👉🏻⁉️Și cine e mai mare tata tuturor credincioșilor sau 144000?
🟨 ✝️Dar vă spun că vor veni mulţi de la răsărit și de la apus și vor sta la masă cu Avraam, Isaac și Iacov în Împărăţia 🅿️cerurilor. (Mat.8:11)
👉🏻⁉️Și cine sunt cei 24 de bătrâni descriți în apocalipsa în ceruri - aparte de cei 144000???
🟧 🟨 👉🏻⁉️De ce acest text să nu crezi și să-l sucești?
„Căci după cum cerurile cele noi și pământul cel nou pe care le voi face vor dăinui înaintea Mea”, zice Domnul, „așa vor dăinui și sămânţa voastră și numele vostru. (Is.66:22)
👉🏻⁉️Iar acesta care spune clar că nu ți vei mai aduce aminte de pământ?
Căci iată, Eu fac ceruri noi și un pământ nou; așa că nimeni nu-și va mai aduce aminte de lucrurile trecute și nimănui nu-i vor mai veni în minte. (Is.65:17)
👉🏻⁉️Mai ales că ideea e repetată în noul :
Apoi am văzut un cer nou și un pământ nou; pentru că cerul dintâi și pământul dintâi pieriseră, și marea nu mai era. (Apoc.21:1)
MARE NU MAI ERA!!
👉🏻⁉️De ce să vorbești erezii și să crezi că veșnic te vei juca cu animalele și vei mânca salată și să nu înțelegi că vei moșteni UN NOU PĂMÂNT???